Wednesday, October 16, 2013

Brittide pulmaöö luhtumise põhjused

Brittide seas korraldatud küsitluses selgus, et 52 protsendil abiellunutest jäi pulmaööl seksimata. Daily Mail uuris, miks elu kõige õnnelikuma päeva lõpp jäi paljudel paaridel tavapäraselt kroonimata. Voucher Codes Pro küsitlusel Suurbritannias osales 2128 inimest, kes olid abiellunud viimase kolme aasta jooksul.
Kõige rohkem tõkestas paaride pulmaöö naudinguid joobeseisund, üsna kõrge oli ka pruudi liigne väsimus (no pruudile on pulm palju kurnavam nagunii, kõik see planeerimine ja organiseerimine ja paanitsemine ja sättimine...). Takistuseks olid ka oma lapsed, kelle eest tuli hoolitseda. Kolmandana lükkus pulmaöö edasi koheselt pulmareisile minek.
17 protsenti vastajatest pidi pärast pulma ootama mitu päeva, enne kui kireleek magamistoas uuesti lõkkele lõi. Noh, eks need pulmad ja kõik sellega kaasnev ole ühed stressi tekitavad tegevused nagunii, tihti kipub midagi olulist ikka vussi minema... On ilmselgelt näha, et traditsioonilise pulmaöö tähtus on üldiselt vähenemas. Ja kui vaadata neid hullude Bridezillade TV-showsid, siis ega üldse ei imeta- aasta otsa planeeritud pulmad tekitavad asjaosalistel tõsist stressi, peale peo lõppu on ilmselt ainus mõte, et „huhhhh, läbi“.
Kümme peamist põhjust, miks pulmaööl ei seksita, on järgmised.
1. Peigmees on liiga purjus (24%)
2. Pruut on liiga väsinud ja uinub (16%)
3. Pruut o liiga purjus (13%)
4. Paar peab hoolitsema pere laste eest (11%)
5. Paar läheb pulmapeo lõpu eel tülli (9%)
6. Otse peolt sõidetakse pulmareisile (9%)
7. Paar peab öö läbi külalistega pidu (7%)
8. Peig on liiga väsinud ja jääb magama (4%)
9. Kumbki ei taha seksida (4%)
10. Mingi muu põhjus (3%)

No comments:

Post a Comment